Home

Le Guess Who? 2023

Datum
vr 10 nov
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie
Gepresenteerd door
Le Guess Who?

A celebration of sound

Met als ondertitel “A Celebration of Sound” wordt Le Guess Who? beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Le Guess Who? staat in het teken van grensverleggende geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

Le Guess Who? keert van 9-12 november 2023 terug naar Utrecht voor de zestiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

Op vrijdag 10 november vind je op het programma o.a. Tunesische DJ Deena Abdelwahed die haar nieuwe album Jbal Rrsas presenteert; Nine Inch Nails-bandlid Alessandro Cortini, die van grote invloed is binnen de hedendaagse experimentele elektronische muziek; een exclusieve, eenmalige show van black midi performing The Beatles; de 24-jarige, opkomende New Yorkse rapper MIKE; Zambiaans-Canadese rapper/producer en Polaris Music Prize-winnaar Backxwash, wiens werk een vermenging is van horrorcore, hiphop en industrial; en multidisciplinaire artiest Ebun Sodipo, die werk maakt voor de Zwarte transgenders van de toekomst.

TICKETS
Tickets voor Le Guess Who? 2023 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets.