Home

Le Guess Who? 2023

Club, Concert
Datum
zo 12 nov 23
Open
15:00
Aanvang
15:15
Locatie
Bekijk de volledige timetable
Gepresenteerd door
Le Guess Who?

A celebration of sound

Met als ondertitel “A Celebration of Sound” wordt Le Guess Who? beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Le Guess Who? staat in het teken van grensverleggende geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

Le Guess Who? keert van 9-12 november 2023 terug naar Utrecht voor de zestiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

Op zondag 12 november vind je op het programma o.a. de Caribisch-Belgische componist, producer en muzikant Nala Sinephro; Franse multidisciplinaire artiest en producer Crystallmess; Nok Cultural Ensemble, het nieuwe collectief van de Nigeriaans-Britse muzikant Edward Wakili-Hick (Sons of Kemet, Steam Down, Kokoroko); de Engels-Franse avant-popgroep Stereolab die wordt geprezen als een van de invloedrijkste en eigenzinnigste bands van de jaren 90; en Faiz Ali Faiz, die werd geboren in zeven opeenvolgende generaties qawwalis (die de oude vorm van religieuze soefimuziek uit Pakistan en Noord-India uitvoeren) en sindsdien een eigen qawwali-sensatie is geworden, dankzij zijn ruime bereik en bezielde zang.

TIJDSCHEMA EKKO
15:15-16:00 Maya Ongaku
17:00-17:45 Mong Tong 夢東

Bekijk de volledige timetable via: leguesswho.com/timetable

*Zondagslunch door De Klub (12:30-15:00)
Op de zondag van Le Guess Who? kun je uitbrakken met lunch tussen 12:30 en 15:00, verzorgd door restaurant De Klub, met op het menu: een Klub-saucijzenbroodje (vlees/vegan) met misosoep en salade voor € 15.
Reserveren kan via de website, maar hoeft niet per se.