Home

Le Guess Who? 2023

Club, Concert
Datum
do 9 nov 23
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie
Gepresenteerd door
Le Guess Who?

A celebration of sound

Met als ondertitel “A Celebration of Sound” wordt Le Guess Who? beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Le Guess Who? staat in het teken van grensverleggende geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

Le Guess Who? keert van 9-12 november 2023 terug naar Utrecht voor de zestiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

Op donderdag 9 november vind je op het programma o.a. The Anonymous Project, een radicaal nieuw format voor artiesten om hun werk te presenteren en voor luisteraars om het te ontdekken; Slauson Malone 1, die de raakvlakken tussen popmuziek en performancekunst onderzoekt; Rəhman Məmmədli, ‘de man met zingende vingers’; SANAM, zes Libanese muzikanten die traditionele Egyptische muziek en Arabische poëzie mixen met geïmproviseerde rock, freejazz en noise; de in Berlijn gevestigde Peruaanse muzikanten Ale Hop & Laura Robles present Agua Dulce, wiens werk een radicale deconstructie is van de traditionele ritmes van de Peruaanse kunst; en het veelgeprezen en baanbrekende psychedelische dub ensemble African Head Charge, opgericht door meester percussionist Bonjo Iyabhinghi Noah en legendarische producer Adrian Sherwood.

TIJDSCHEMA EKKO
21:30-22:15 Rubhail Qaisar
23:15-00:00 Rắn Cạp Đuôi Collective
00:45-01:45 Animistic Beliefs

Bekijk de volledige timetable via: leguesswho.com/timetable

TICKETS
Tickets voor Le Guess Who? 2023 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets.

*Daghap door De Klub (18:00-20:30)
Tijdens Le Guess Who? verzorgt restaurant De Klub van donderdag t/m zaterdag een daghap tussen 18:00 en 20:30, met op het menu: gehaktballen of aubergine (vegan) met romesco (paprika-amandelsaus), caponata (Italiaans gestoofde groenten) en geroosterde aardappelen voor € 17,50.
Reserveren kan via de website, maar hoeft niet per se.