Home

.multibeat album release

+ special guests Ginge, Joya Mooi e.a.

Concert
Datum
do 25 apr
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Yussef Dayes, Jungle, Athletic Progression
incl. servicekosten

UTRECHTS COLLECTIEF VERBINDT MODERNE HIPHOPSOUND MET KLEURRIJKE JAZZ- EN R&B-INVLOEDEN

.multibeat weet naadloos beats, r&b en jazz met elkaar te verbinden, en daarmee de bijbehorende fans ook. Ze halen inspiratie uit de muziek van artiesten als Robert Glasper, The Free Nationals en BADBADNOTGOOD. Het Utrechtse trio, bestaande uit Boudewijn Pleij (toetsen), Thijs van Zutphen (bas) en Aron Smit (drums) maakt eigenzinnige RnB-hiphop met een vleug jazz en doen dit zelden alleen. Hun album ‘channel island’ zit vol met vocale features en zal uitkomen in april 2024. Het album is een eerbetoon aan de Utrechtse wijk Kanaleneiland waar het album gemaakt is. Op het album staan tracks met Pete Philly, GINGE, vAn, Thierry Ganz, Joya Mooi, Melle Jutte, Leonard Luka en Tennishu (Butcher Brown).

Speciaal voor hun EKKO album release show neemt .multibeat een groot aantal van deze artiesten mee, namelijk GINGE, Thierry Ganz, Joya Mooi, en Leonard Luka. Kort gezegd, deze mag je niet missen! Eerder was .multibeat te zien als band van GINGE, YVES en Manu van Kersbergen. Ze brachten al veel muziek uit waaronder hun debuutalbum ‘Toolbox’ met producer Noflik.

Support = Hatoon
Hatoon laat zich krachtig beïnvloeden door Nubisch-Sudanse klanken en hedendaagse artiesten zoals Nai Palm, Cleo Soul, Moonchild en Erykah Badu. Haar luchtige, warme zang en melodische keuzes, met een vleugje van haar Oost-Afrikaanse roots, resulteren in een verfrissend, afro-futuristisch geluid. Ze belicht onderwerpen als persoonlijke groei, maatschappelijke kwesties, spiritualiteit en romantiek vanuit een persoonlijk perspectief. Hatoon boetseert een nieuw geluid in de genres van jazz, neo-soul en alternative r&b, deze artiest is one to keep an eye on.

Dit vind je vast ook leuk