Home

Nagasaki Swim & Cloud Cafe

Concert
Datum
vr 16 jun 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Big Thief, Wilco, Alex G
Incl. servicekosten

Melancholische samenkomst van folk, country en indierock met uitstapjes naar ambient

Nagasaki Swim is het indiefolkproject rondom Jasper Boogaard. Jasper vindt zijn thuis in Rotterdam maar vond zijn muzikale gelijken heel ergens anders; namelijk in Philadelphia. Met zijn voorliefde voor folk, country, ambient en fieldrecordings brengt Nagasaki Swim dromerige melodieën en melancholische refreinen. Samen met Jim Luijten, Jasper Werij en Kat Kalkman maakte hij al vele vlieguren in de Rotterdamse scene.

Een muzikale microkosmos van alledaagse chaos en melancholie. Zo zou je de nummers van Cloud Cafe kunnen omschrijven. De Amsterdamse muzikanten Tara, David, Tom en Dirck creëren bespiegelende teksten en weigeren om oneffenheden glad te strijken. Het resultaat? Melodieuze folk met een 90’s grunge randje, ondersteund door organische drum met gruizige bas en gitaarsounds.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Win: Excelsior Recordings-platenpakket

9 jun

Dit vind je vast ook leuk