Home

Parotia

w/ Frinda di Lanco & Ajuma

Club
Datum
za 25 nov 23
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Boogie, House, Disco, Funk, Cumbia, Latin-house, Afro-house, Kwaito
Incl. servicekosten

een nieuwe nacht vanuit de behoefte om mét elkaar te dansen.

In een landschap dat gedomineerd wordt door de hardere elektronische geluiden. wil Parotia onder leiding van de Utrechtse Ajuma, plaats maken voor een nieuw geluid in de Utrechtse nacht. Parotia, wat refereert naar de paringsdans van de gelijknamige Nieuw-guineese paradijsvogel, wil met zachtere en warmere geluiden mensen weer mét elkaar laten dansen. Een stap weg van het individualisme en een sprong richting elkaar toe.  Een kleurrijke blend, waarin house, disco, latin, afro en boogie among many others te horen zullen zijn.

Deze eerste editie zullen Frinda di Lanco en initiatiefnemer Ajuma het spits afbijten.

Met vondsten uit alle windstreken weet de uit Berlijn afkomstige Frinda Di Lanco al jaren dansvloeren in beweging te krijgen. Ze heeft een voorliefde voor vinyl en heeft is als eigenaar van platenwinkel en label “Avec Plaisir” 24/7 bezig met haar passie. Ze brengt nodige variatie in het nachtleven van de Duitse hoofdstad met haar “Ciao Amore Baci” feestserie, waarbij de avond draait om onontdekte Italiaanse disco-klassiekers. Ook met haar radioshow “Music From Mullets” brengt ze onontdekte vondsten aan het daglicht. Met een uiterst dansbare mix van boogie, disco, funk, house en italo zal ze haar ongetwijfeld memorabele debuut in Utrecht maken.

De Utrechtse Ajuma zal je meenemen op een muzikale wereldreis langs de beste alternatieve house, afrobeat en leftfield disco. Met een oog voor aanstekelijke geluiden van over de hele wereld en verrassende maar altijd dansbare selecties zal Ajuma de toon van haar avond zetten.

Artwork door Simon Ruisc.

Dit vind je vast ook leuk