Home

PERRX

Club
Datum
za 24 feb
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

NIEUWE LATIN QUEER CLUBNACHT BRENGT SENSUALITEIT EN INCLUSIVITEIT NAAR DE DANSVLOER

Sos unx perrx? Bienvenidx! Het latinx queer event PERRX strijkt weer neer voor in EKKO. Deze avond zullen dj’s Eurowitch, 20 Uñas en La Equipa je heupen laten schudden op reggaeton, dembow en cumbia sounds; genres die nog niet onwijs naar voren komen binnen de queer-scene. PERRX omarmt sensualiteit en vreugde en staat voor veiligheid, inclusiviteit en queerness op de dansvloer.

Eurowitch
De multidisciplinaire Eurowitch is een DJ, zanger en producer die zijn tijd verdeelt tussen Spanje en Nederland. Hij smelt invloeden van reggaeton, baile funk, dancehall en afrobeat samen tot sexy clubmuziek. Als queer artiest creëert La Euro vanuit een kracht om zijn gemeenschap te vertegenwoordigen, waarbij hij trouw blijft aan de roots van reggaeton.

20 Uñas
20 Uñas, is een artiest zonder grenzen, geboren in Lima en opgegroeid in Rotterdam. Ze combineert in haar sets verschillende sounds van psychedelische cumbia tot lo-fi, future beats en reggaeton. Als kunstenaar overschrijdt ze graag grenzen. Wat telt, is dat ze zichzelf ontdekt terwijl ze speelt. En dat mogen wij ervaren.

La Equipa
Ook de organisatoren van PERRX zijn zelf te vinden achter de knoppen als La Equipa en verzorgen de warming-up voor deze avond.

Dit vind je vast ook leuk