Home

PERRX

Met Eurowitch e.a.

Club
Datum
za 26 aug 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Reggaeton, Latin, Baile-Funk
Incl. servicekosten

NIEUWE LATIN QUEER CLUBNACHT BRENGT SENSUALITEIT EN INCLUSIVITEIT NAAR DE DANSVLOER

Sos unx perrx? Bienvenidx! Het nieuwe latinx queer event PERRX strijkt neer voor hun allereerste editie in EKKO. Deze avond zullen dj’s Eurowitch, Juna en La Equipa je heupen laten schudden op reggaeton, dembow en cumbia sounds; genres die nog niet onwijs naar voren komen binnen de queer-scene. PERRX omarmt sensualiteit en vreugde en staat voor veiligheid, inclusiviteit en queerness op de dansvloer.

Voor deze eerste editie zamelt PERRX geld in voor Casa Flotante Diversa, een organisatie die een gemeenschapshuis bouwt voor queer dove mensen in Ecuador.

Eurowitch
De multidisciplinaire Eurowitch is een DJ, zanger en producer die zijn tijd verdeelt tussen Spanje en Nederland. Hij smelt invloeden van reggaeton, baile funk, dancehall en afrobeat samen tot sexy urban clubmuziek. Als queer artiest creëert La Euro vanuit een kracht om zijn gemeenschap te vertegenwoordigen, waarbij hij trouw blijft aan de roots van reggaeton.

Juna
DJ Juna is een in Berlijn geboren en getogen Cubaans/Amerikaanse artiest. Haar stijl bestaat uit een dynamische combinatie van dansbare ritmes met invloeden uit reggaeton, house en techno. Op deze manier zorgt Juna voor een aanstekelijke sfeer vol keiharde en pulserende sounds.

La Equipa
Ook de organisatoren van PERRX zijn zelf te vinden achter de knoppen als La Equipa en verzorgen de warming-up voor deze avond.

Dit vind je vast ook leuk