Home

Pitou

+ Morpheus

Concert
Datum
za 14 okt 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Joni Mitchell, Björk, Laura Marling
Incl. servicekosten

Intieme en eigenzinnige folkpop met veelkleurig stemgeluid

De Amsterdamse songwriter en zangeres Pitou is herkenbaar door haar betoverende, veelkleurige stem en eigenzinnige composities. Haar liedjes met duistere thema’s vermomt in humor vallen op door haar achtergrond in klassieke muziek en het gebruik van vocale harmonieën. Ze gooide hoge ogen op de afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag en zette een mooie show neer op Grasnapolsky in maart.

‘Big Tear’, haar langverwachte debuutalbum, is een rijke en creatieve verzameling alternatieve pop. Verwacht een plaat vol onverwachte harmonieën en songstructuren, loops en klassieke instrumenten die ze samenbrengt op een stijlvolle en vindingrijke manier.

Support: Morpheus
Met zijn betoverende stem maakt de in Amsterdam gevestigde singer-songwriter Morpheus dit jaar zijn debuut met zijn eerste EP ‘Morphosis’. Zijn project draait om het vertellen van authentieke verhalen. Na het onverwachte verlies van zijn moeder besloot Morpheus deze aangrijpende ervaring om te zetten in kracht, heling en wijsheid. Hij begon met het creëren van muziek die zou resulteren in zijn debuut-EP ‘Morphosis’. Met interviews in Trouw, 3voor12, Behind the Blinds en supporttours met artiesten als Thomas Azier, Asgeir, Naaz, en Kovacs gonst zijn naam.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk