Home

Popronde 2022 + afterparty

Club, Concert
Datum
do 20 okt 22
Open
20:30
Aanvang
20:30
Eindtijd
05:00
Gepresenteerd door
EKKO + Popronde Utrecht

Het grootste gratis rondreizende muziekfestival van Nederland

Opnieuw verwelkomen we Popronde Utrecht dit jaar in EKKO! Popronde is een rondreizend muziekfestival dat elk najaar plaatsvindt in een dertigtal steden door het hele land. Tijdens de Popronde toeren talentvolle acts door Nederland om zo hun naam op te bouwen, hun netwerk uit te breiden en een nieuw publiek aan te boren. In EKKO vind je op deze avond een gevarieerde selectie muzikanten die overal uit Nederland vandaan komen.

Met een combinatie van indie, poëzie en jazz speelt de Zeelandse band De Toegift met thema’s over tijd en nostalgie. Met ‘Nooit, misschien’ borduurt de band voort op de thematiek van hun eerste EP en is het door 3voor12 uitgeroepen Popronde-talent te zien in EKKO.

Het Tilburgse trio Mood Bored maakt met zijn poppy hooks, punky basslines en rauwe gitarenmuziek over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verloren lijkt te zijn. Mood Bored is in bij Popronde Utrecht live te zien in EKKO.

Het parttime moeras monster Hugo Remmen is een schreeuwlelijk waar je gehoorbeschermers voor nodig hebt. Samen met zijn VJ’s Boudewijn en Bart zorgen zij voor een intense backdrop. Tijdens Popronde brengt Hugo een show naar EKKO waar alles DIY en een beetje kapot is, maar dan hoef je je bij een show wat minder te schamen als je zelf ook een beetje naar de klote bent.

Shaemless is een vierkoppige Postpunk band uit Nijmegen. Geïnspireerd door bands als The Stooges en The Birthday Party brengen zij een ruw en energiek geluid. Met hun debuutplaat ‘SUUZ’ klinkt de band scherper dan ooit en staan ze tijdens Popronde Utrecht in EKKO.

De Australische Bumble B. Boy kwam als mislukte kinderentertainer naar Nederland maar maakt nu zijn opmars in Nijmegen als nieuwe rocksensatie. Met ritmische punkbeats en grillige pop melodieën beïnvloed door Tropical Funk Storm en David Bryne brengt hij een unieke energie.

Dit vind je vast ook leuk