Home

Ronde van Vlaanderen

Overig
Datum
zo 31 mrt
Open
12:30
Aanvang
13:00
Locatie
incl. servicekosten

DE MOOISTE KOERS VAN HET JAAR OP GROOT SCHERM IN EKKO

Op de dertiende zondag van het jaar wordt het wielerseizoen pas echt geopend met één van de oudste en mooiste koersen van het jaar: de Ronde van Vlaanderen. In samenwerking met Het is Koers kunnen de echte wielergekken in gezamenlijkheid de koers weer op groot scherm in EKKO bekijken. De liefhebbers kunnen dit natuurlijk doen onder het genot van een fraaie selectie Belgische bieren. Daarnaast staan er frieten en vega stoof op het menu, gemaakt door onze vrienden van restaurant de Klub.

Sinds 2012 gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar ondersteunen we Medical Aid for Palestinians, die zich inzet voor de gezondheid en waardigheid van Palestijnen onder bezetting en als vluchtelingen.

Na de race nog niet uitgepraat of klaar met de Ronde van Vlaanderen?

Dan kan je jezelf racen naar Tivoli Vredenburg!

De winnaar van De Ronde van Vlaanderen is nog niet gehuldigd of je favoriete bankzitters komen samen in  TivoliVredenburg om met jullie na te beschouwen. Ze analyseren De Ronde, bespreken het voorjaar en kijken vooruit naar De Hel van het Noorden. Van de hoogte- en dieptepunten van dit klassiekerseizoen tot vragen uit de zaal en met ongetwijfeld weer een bijzondere gast. Een voorbeschouwing en nabeschouwing in één – een prachtig besluit van een fantastische dag.