Home

Runnner

+ Coaster

Concert
Datum
vr 15 sep 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Alex G, Pinegrove, Soccer Mommy
Incl. servicekosten

Ruimtelijke indiefolk uit Los Angeles met een herfstig karakter

Let op: Dit concert is verplaatst naar ACU, hierdoor gaan de deuren deze avond een half uurtje later open (20:00).

Noah Weinman is het creatieve brein achter het indiefolkproject Runnner. Zijn herfstige, ruimtelijke liedjes lijken recht uit de slaapkamer te komen. De in Los Angeles gevestigde multi-instrumentalist bracht afgelopen voorjaar zijn meest recente album ‘Like Dying Stars, We’re Reaching Out’ uit , de eerste release via het platenlabel Run for Cover. Vergelijkingen met labelgenoten als Pinegrove en Field Medic liggen binnen handbereik, maar Runnner weet zich altijd duidelijk te onderscheiden met zijn nevelige producties en vindingrijke teksten.

Support: Coaster
Het Utrechtse duo Coaster is ontstaan uit de gedeelde liefde van de gitaristen Bart Appel en Paul Dijkman voor rustige en langzame muziek. Ze halen inspiratie uit de 90’s en 00’s lo-fi muziek en vormen dit om tot melancholische dreampop. Met hun warme en ingetogen slowcore willen ze waardering geven aan de kleine momenten in het leven.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk