Home

Social Dance Club Night

Club
Datum
za 24 aug
Aanvang
23:00
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

CLUBNACHT GEFOCUST OP DANS DOOR UTRECHTSE DANSCOMMUNITY

‘Darling, don’t ever be too shy to dance your heart out’

Een avond waar stilstaan geen optie is en je jezelf verliest in een gevoel van vrijheid, de Social Dance Club Night is een clubnacht waarin dans volledig centraal staat. De beste disco/funky/house selecties door Tonno Disko gepaard met de opzwepende woorden van Miss Sunshine zullen je meenemen in een buitengewoonlijke club-ervaring.

De Social Dance Club is een danscommunity uit Utrecht die staat voor het omarmen van jouw unieke essentie. Een community die zich verbind in hun liefde voor muziek en dans. In het speciaal voor de dansstijl Whacking, een dansstijl op discomuziek ontstaan in de jaren ‘70 in de underground – black en Latino – gay clubscene van Los Angeles.

De nacht wordt al dansend gestart met de Social Dance Experience. Dit is een programmaonderdeel waar je je apart voor kunt aanmelden. Onder begeleiding van Miss Sunshine en Tonno Disko zal je één uur ondergedompeld worden in de wereld van social dance. Al dansend creëren we samen een sfeer van verbinding, loslaten en het ultieme gevoel van vrijheid. De Social Dance Experience is toegankelijk voor iedereen die van dansen houdt en dit graag deelt met anderen. Er is plek voor 40 deelnemers, dus wees er snel bij.

Nadat de toon gezet is tijdens de Social Dance Experience start de clubnacht en wordt deze vrije energie doorgezet in de rest van de nacht. Verwacht betoverende dansperformances van de Rays of Sunshine en laat je doordrenken door de selecties van Tonno Disko. Dans de hele nacht weg tijdens de social dance club night, 24 augustus in EKKO.

De Social Dance Club staat voor het omarmen en vrijuit kunnen uiten van jouw unieke essentie. Het creëren en waarborgen van een safe space waarin jij kan floreren, heeft onze hoogste prioriteit.

Programma
22:30 Inloop
23:00 Social Dance Experience
00:00 Clubnacht
Music by Tonno Disko all night long.

Dit vind je vast ook leuk