Home

Someone

+ Géonne Hartman

Concert
Datum
za 27 mei 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Voor liefhebbers van
Feist, Melody's Echo Chamber, TOPS
Incl. servicekosten

Rijke muzikale vertellingen met hypnotiserende vocalen

Someones muzikale vertellingen zijn rijk gecomponeerd, zijdezacht en vol subtiliteit. Als aanvulling op haar muziek laat ze zich omgeven door een visuele wereld geïnspireerd door David Lynch, vol schaduwen en geheimen. In de lente van 2023 brengt ze haar nieuwe album ‘Owls’ uit, waarop ze met sprankelende synthesizers, hypnotiserende vocalen en zware instrumentals een hele eigen psychpop-wereld creëert. Een wereld die je het beste zelf kunt gaan beleven, dit voorjaar op De Nijverheid.

Support: Géonne Hartman
Géonne Hartman is een singer-songwriter uit Utrecht. Tijdens haar optredens neemt ze je mee op een grillige reis door het droomlandschap dat ze vaardig vormgeeft met haar muziek. Solo of samen met band brengt ze haar poëtische songs op een intieme en tegelijkertijd krachtige manier. Haar debuutalbum, opgenomen met Tessa Rose Jackson (Someone) achter de knoppen, bomvol herfstige songs en invloeden uit country en jazz. Het geeft een warm, bitterzoet resultaat vol complexe arrangementen en prachtige stemklanken.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Owls – Nieuwe release van Someone

10 feb

Tip van CHARLOT

"Ik luister regelmatig naar de muziek van Tessa (Someone) en zou haar songs omschrijven als dromerig en kalmerend. Het gevoel van een warme zomeravond. Het lijkt me heel bijzonder om haar live te bewonderen. 27 mei speelt ze in De Nijverheid!"

Dit vind je vast ook leuk