Home

StukaNacht

Club
Datum
do 16 feb 23
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Tickets voor Stukafest en afterparty in EKKO

HET NACHTFEEST VAN STUKAFEST UTRECHT

Stukafest is hét studentenkamerfestival van Utrecht. Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers in 13 steden omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater centraal staan. Na het avondprogramma hebben wij nog een clubnacht vol elektronische muziek voor je in de aanbieding. Dit jaar spelen Rowsu, Druiprek, puurvuur & o. thys en COW Shift Z op de welbekende afterparty van Stukafest. 

Rowsu weet zich met diverse stijlen raad, van RnB en HipHop tot funk en latin, zolang het maar dansbaar is. Als opener van StukaNacht zal ze ons meenemen langs diverse stijlen en warm maken voor een nacht vol hard beats en beukende bassen. 

Druiprek; een rave formatie met analoge synthesizers geïnspireerd door acid rave, techno en 90’s house. Live verrijkt met psychedelische visuals aangestuurd door een zeer eigenzinnige MC probeert Druiprek elke plek om te toveren tot een brute rave.

puurvuur & o. thys  gaan voorbij logica en spelen onnavolgbare tracks, snelle ritmes, en drill tot UK-garage. Ze zijn beïnvloed door de Britse underground en combineren schurende tracks, ambient, reggaeton tot een contrasterende en mysterieuze mengelmoes. 

De Portugese artiest COW Shift Z is een componist en uitvoerder van elektronische muziek. Door verschillende muziekgenres in haar elektronische dansmuziek te verwerken kan ze haar innerlijke emoties uitdrukken met een vrije en experimentele mentaliteit.

Dit vind je vast ook leuk