Home

The Cool Greenhouse

+ Mo Bedick

Concert
Datum
wo 15 feb 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Squid, Lewsberg, Protomartyr
Incl. servicekosten

Scherpe postpunk bomvol hypnotiserende riffs en humoristische, cynische teksten

Aan de hand van humoristische teksten weet The Cool Greenhouse kritiek op de huidige maatschappij en internetobservaties om te zetten tot vlijmscherpe postpunk. De cynische praatzang van Tom Greenhouse in combinatie met repetitieve riffs is een hypnotiserend en moshbaar geheel zonder agressief te klinken.
Dit najaar gaf de Britse band een voorproefje van hun tweede album en brachten zij drie even komische als chaotische nieuwe singles uit. Nadat The Cool Greenhouse zich vorig jaar al van haar scherpste kant liet zien op De Nijverheid keert het geheel terug naar Utrecht en zullen zij oppakken waar ze gebleven zijn.

Support: Mo Bedick

Mo Bedick is een vierkoppige dreampop machine met invloeden van psychedelische en garagerock. Met een unieke mix van synths en zware gitaren brengt Mo Bedick wavy hits.

Tip van Willem, Frontman van Personal Trainer

"Toen ik vanochtend wakker werd was er een gat gebrand in het stukje tape over mijn webcam. Daar zat ik plots zonder waarschuwing in een zoom call met Rou Leed (The Neoprene Ravine) en een paar Maya’s of Azteken, of zoiets. Er was een mix-up geweest: de wereld stopt eigenlijk pas 15 februari… In ACU. Dat wil je niet missen! Toevalligerwijs speelt The Cool Greenhouse die dag een optreden. De band rockt hard, dus je kan bij deze show lekker dansen, terwijl Tom Greenhouse met zijn bijzondere gevoel voor humor en zijn cool zingt over vervelende dingen. Tickets zijn maar 11 euro en je bril wordt gratis schoongemaakt."

Dit vind je vast ook leuk