Home

The Grand East

+ Magnetic Spacemen

Concert
Datum
vr 20 okt 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Dawn Brothers, The Doors, Creedence Clearwater Revival
Incl. servicekosten

VIJFKOPPIGE BAND BRENGT VUIGE ROCK ‘N SOUL

Spanning kookt onder de oppervlakte: het vijfkoppige The Grand East uit Overijssel heeft een nieuwe samenstelling en een nieuwe sound. Minder jams, meer songs. In de studio zijn ze gaan flirten met fout. Niet naast de pot pissen, maar naast de pot mikken. Alles mocht inspireren, zolang je nekharen er maar van overeind gaan staan. Op het podium is hun show zoals altijd in vuur en vlam, met een zanger die zingt alsof hij een voodoopriester op zijn hielen heeft. Ga ze zien als je kunt, en laat je bekeren door de jongens met de onheilige geest.

Support: Magnetic Spacemen
Magnetic Spacemen: een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en sixties beat, verpakt in pakkende songs en een energieke show vol met onvoorspelbare gekte. Een hoop opgekropte energie komt hier tot uitbarsting in een chaotische show op de meest positieve manier.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk