Home

Véras

+ Droom Dit + Rico Pericolo

Concert
Datum
vr 29 sep 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Spinvis, Elias Mazian, Meetsysteem
Incl. servicekosten

Utrechtse alleskunner creëert openhartige indiepop

De veelzijdige Véras Fawaz kun je kennen als muzikant, zanger, presentator, songschrijver en filmmaker. De Utrechter maakt naast meeslepende korte films en artistieke videoclips ook zijn eigen muziek. In 2018 bracht hij zijn debuut-EP ‘Ali’ uit, waarop hij zijn hartgrondige teksten laat vloeien op langzame lo-fi beats. Dit jaar bundelt hij voor het eerst al zijn verschillende talenten samen op het enthousiast ontvangen debuutalbum ‘Het Niets’. Op dit multidimensionale muziekproject zijn invloeden van elektronica, house en rock samengesmolten tot hypnotiserende indiepop. Na een show in de Tolhuistuin keert de alleskunner terug naar zijn thuisstad voor een openhartig optreden.

Support: Droom Dit
Droom Dit is ontstaan als een project van de Eindhovense singer-songwriter Sam de Laat. Nu als volledige band met een repertoire aan poedelnaakte autobiografische songs, staat Droom Dit met een elektrische energie op het podium. De poëtische teksten van Droom Dit worden verpakt in een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers.

After DJ: Rico Pericolo
Afkomstig uit het bruisende Utrecht is de italodisco-maestro Rico Pericolo. Na het concert van Véras en als opwarmer van de clubnacht Diep In De Groef verzorgt hij een reis naar een euforische wereld met het beste van italo-disco, duistere new wave en borrelende acid.

Dit vind je vast ook leuk