Home

Weerd

W/ Cami Layé Okún & The Low G Court

Club
Datum
za 8 jun
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Psychedelische Funk, Cumbia, Jazz-Funk, Salsa
incl. servicekosten

EEN NACHT VOL WARME CLUBGELUIDEN, UITDAGENDE SETS EN EXPERIMENTEN VAN DE BESTE SELECTORS

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste selectors. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende funk, disco, jazz, house en tropische grooves.

Cami Layé Okún
Een DJ, radiohost en digger extra-ordinaire; het werk van Cubaanse verzamelaar Cami Layé Okún gaat verder dan enkel cureren. Zij het in de booth – met performances op o.a. Glastonbury Festival, Sacre Paris, GALA, KALA Festival en Electric Castle – of middels haar NTS Radioshow ‘Insolar’ waar ze de context en achterliggende anekdotes van haar bijzondere muziekcollectie boven water haalt. Haar intrinsieke motivatie om het verhaal achter een plaat te bestuderen heeft haar een flinke reputatie gegeven bij muziek aficionados over de hele wereld. 8 juni opent Cami Layé Okún bij ons de dansvloer. Maak je klaar voor een verzameling aan Cubaanse fusion, Afro-Caribische obscuriteiten, tropische grooves en véél, véél meer. Ogen dicht en laat je meeslepen.

The Low G Court
Om onze volgende get-together af te sluiten, hebben we de twee heren van The Low G Court uitgenodigd. Bekend om hun brede muziekselecties en berucht om hun aanstekelijke energie achter de draaitafels, hebben The Low G Court weinig locaties in Nederland onbetreden gelaten. Deze keer doen ze voor het eerst de dansvloer van EKKO aan, en we zijn meer dan nieuwsgierig naar wat ze zullen brengen. Het duo bestaat dan wel uit D.J. Klapsalon én doo-bop, twee gerenommeerde DJ’s op zichzelf, maar dat betekent niet dat The Low G Court slechts een som der delen is. Het is veel meer dan dat. Neem genoeg harde jazz funk, eigenaardige Hindi-knallers, voeg een snufje acid house toe, wikkel het in een bal van energieke moves en wild golvende lokken en je krijgt The Low G Court. Ga niet uit van het bekende, herontdek je zintuigen en sluit je aan voor de reis!

Dit vind je vast ook leuk