Home

Weerd

w/ AliA & Askmelater

Club
Datum
za 17 jun 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Breaks, Dub, Soulfull House
Incl. servicekosten

EEN NACHT VOL WARME CLUBGELUIDEN, UITDAGENDE SETS EN EXPERIMENTEN VAN DE BESTE SELECTORS

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, afkomstig van de beste DJ’s. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende house, acid, disco en soulvolle grooves.Deze avond staat in het teken van eclectische sets en hoge energie met AliA en askmelater aan het roer. Twee technisch enorm sterke DJ’s die niet bang zijn te springen tussen genre’s en het tempo te laten variëren.

AliA (BE)
De Belgische AliA is al langere tijd hoge ogen aan het gooien. Met een ADE-debuut op haar 17e en een gigantische lijst aan notable boekingen, zoals Boiler Room, Dekmantel en Horst in haar achterzak is de inmiddels 23-jarige DJ iemand die al lang bovenaan de shortlist staat. Als DJ die technisch sterk is, moeiteloos tussen genres switcht en met durf en zelfvertrouwen het tempo van de avond bepaalt, past ze perfect binnen het plaatje van WEERD. Van soulful house tot jungle tot jazz, de hyper-eclectische set van AliA zal ongetwijfeld een turbulente rit zijn, in de meest positieve zin van het woord.

askmelater
Wanneer je praat over DJ’s in Utrecht en omstreken kun je absoluut niet om askmelater heen. 3-voor-12 noemt hen ‘One to watch’ en de sets in DOKA, Basis, EKKO en Wildeburg spreken voor zich. Ook als radio-host is askmelater een van de opvallende namen. Met een focus op het vooruitbrengen van lokale geluiden en selectors is hen een graag geziene gast, met een residency bij RadioRadio en meerdere Future-Intel en Stranded FM sets. Van footwork naar R&B naar UK Garage in gedurfde, persoonlijke en intieme sets. Alles in een technisch sterke verpakking met bakken energie – askmelater opent de avond, maar verwacht allesbehalve een rustige opstart.

Dit vind je vast ook leuk