Home

Weerd

w/ Camille Maria & Eileen

Club
Datum
za 1 apr 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

EEN NACHT VOL WARME CLUBGELUIDEN, UITDAGENDE SETS EN EXPERIMENTEN VAN DE BESTE SELECTORS

Welkom bij Weerd: tijdens dit 1-jarig bestaan keren we terug naar de warmere, toch tikkeltje ecletische en obscure geluiden. Met deze editie Camille Maria Eileen.

De oorspronkelijk Italiaanse, maar nu vanuit Amsterdam opererende Camille Maria is een absolute fijnproever, zowel in zijn muziek als alles daarbuiten. Verwacht een eclectische set waarin genre-grenzen verdwijnen en alles tot in de puntjes doordacht is. Met liefde, ervaring en kennis selecteert hij vanuit zijn vinyl-collectie platen die variëren van dubby rock naar percussieve house naar paradise garage classics, samengesmolten tot een warm, coherent en dansbaar geheel.  Naast zijn DJ-carrière is hij betrokken bij talloze projecten in de muziekindustrie, zoals het 53100 festival in Italië en de Dusty Cabinet events in Amsterdam. Daarnaast is hij een oude bekende van de stad. Zo draaide hij zijn eerste radioshows bij het Utrechtse Stranded FM en trad hij meermaals in de stad op, waaronder ook hier bij EKKO. We verheugen ons op een heerlijke set grenzeloos organische en analoge tracks en warme clubgeluiden.

De avond wordt afgetrapt door de Amsterdamse Eileen, die het afgelopen jaar furore maakte met haar soulvolle house en disco-selecties. Met performances op o.a. Lowlands en Expedition Festival, en gigs bij Shelter, Pip, Weelde en Lovelee veroverde ze de harten van menig dansvloerganger. Als resident bij Operator Radio laat ze met regelmaat zien dat ze over een diepe kennis van muziek beschikt, voortstromend uit haar vroege voorliefde voor artiesten als Prince, George Benson en Diana Ross die haar met de paplepel werden ingegegoten. Met een verregaande liefde voor het dansbare zal ze de fundering leggen voor de nacht

Dit vind je vast ook leuk