Home

Weerd

w/ Leroy Rey (All Night)

Club
Datum
za 9 dec 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Disco, Boogie, House, Jazz-Funk
Incl. servicekosten

EEN NACHT VOL WARME CLUBGELUIDEN, UITDAGENDE SETS EN EXPERIMENTEN VAN DE BESTE SELECTORS

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste selectors. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende boogie, funk, disco, house en soulvolle grooves. Met deze editie een all-nighter van niemand minder dan Leroy Rey.

Sinds 1992 is Leroy Rey te vinden achter de decks, waar hij het publiek altijd weet te boeien en een ongekende indruk achterlaat in de (inter-)nationale clubscene. Gezegend met zijn unieke passie voor muziek die al op jonge leeftijd werd ontstoken, groeide hij uit tot de muzikale kameleon die hij nu is.
Met zowel Indonesische als Nederlandse roots en daarmee een achtergrond vol verschillende invloeden, diende zijn fascinatie voor platen en zijn dorst naar muzikale kennis als een sterke basis voor zijn carrière. Gekenmerkt door zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid, beheerst en mengt Leroy een indrukwekkende reeks genres, waarmee hij verbanden weet te leggen tussen house, hip-hop, disco en soul. Zijn vermogen om elk genre te overstijgen en ze naadloos samen te brengen heeft hem de reputatie van een DJ-virtuoos opgeleverd.
In het voortdurend veranderende muzieklandschap, waar de scheidslijn tussen maker en consument steeds vager wordt, is Leroy een baken van artistieke integriteit. Zijn toewijding om grenzen te blijven verleggen, terwijl hij trouw blijft aan zijn roots, is iets om te bewonderen. En zelfs met meer dan 30 jaar DJ-masterschap achter zich, is één ding zeker – zijn passie voor muziek is net zo levendig als toen hij in 1992 aan deze reis begon. We kijken al enorm lang uit naar wat deze bijzondere verhalenverteller zal brengen tijdens deze all-nighter. All aboard!