Home

WEERD w/ Kennedy & Lizzy Green

Club
Datum
za 8 okt 22
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Leeftijd
18+
incl. servicekosten
Gepresenteerd door
EKKO

Een nacht vol warme clubgeluiden, uitdagende sets en experimenten van de beste selectors

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste selectors. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende house, acid, disco en soulvolle grooves.

Kennedy
Deze editie staat de Amsterdamse Kennedy aan het roer. De DJ/producer wordt al meer dan 20 jaar vertrouwd om zalen van alle formaten aan het zweten te krijgen met zijn aanstekelijke en vlijmscherpe sets. Een gebalanceerde doch dynamische dans tussen het verleden en het heden waarin house en disco de hoofdrol spelen en experiment en verrassingselementen de ervaring compleet maken. Het juiste geluid gehoord laten worden is zijn missie, als DJ maar ook als onderdeel van Red Light Records en als baas van zijn eigen Dream Machine label, waarop hij zijn eigen producties uitbrengt. Met zijn onbegrensde liefde voor het geluid van de nacht vertrouwen we, zonder enige twijfel, ons lot toe aan Kennedy.

Lizzy Green
De avond wordt geopend door Lizzy Green: een selector in hart en nieren. Urenlang speurt ze door stoffige platenbakken in een oneindige zoektocht naar house-, italo- en new-beat grooves die de ruimte naar een nieuw niveau van extase kunnen verheffen. Als verzamelaar en liefhebber zoekt ze altijd naar het verrassingselement dat haar sets die onbeschrijfelijke X-factor geven. Met een thuisbasis in Nijmegen, maar een bereik dat zich als een olievlek over het land verspreid is Lizzy keihard aan de weg aan het timmeren als radioshow-regular bij o.a. TNP, Maxi Radio en Open Source en als clubverslinder bij o.a. Subcultuur, Weelde en tijdens het Amsterdam Dance Event. Als het onverwachte de verwachting is, kun je dan nog wel verrast worden? Als het aan Lizzy Green ligt wel.