Home

Weerd w/ Mowgli & seja

Club
Datum
za 11 feb 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

Een nacht vol warme clubgeluiden, uitdagende sets en experimenten van de beste selectors.

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste DJ’s. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende house, acid, disco en soulvolle grooves.

Mowgli staat bekend om zijn affiniteit met het rauwere en onbekendere maar altijd met een dansbare insteek. Via bands als Parliament Funkadelic, Kleeer en Midnight Star dompelde hij zichzelf onder in dansbare grooves en voegde daar langzaam maar zeker steeds meer rauwe randjes aan toe. Zijn arsenaal breidde hij uit met minimal wave, proto EBM, onontdekte boogie, de obscuurdere hoeken van Chicago house en vroege technoproducties.

Hij is een veelgevraagde gast in zijn thuisstad Rotterdam op plekken als Poing, Weelde en Bit en heeft zijn eigen residentie bij Operator Radio. Met shows over het hele land in Skatecafé en Wibar weet deze snel rijzende ster zijn sound door te ontwikkelen. We zijn benieuwd naar, verheugd op en verzekerd van een verrassende set.

seja maakte haar naam met wat ze zelf ‘disco voor boze mensen’ noemt, ook al hoef je in onze ervaring niet zo boos te zijn om heel blij te worden van seja. Met haar selectie van onder andere downtempo, new beat, wave, acid house en leftfield house transformeert ze de dansvloer in een tijdmachine die je voortstuwt richting nostalgische toekomstbeelden.

Dit vind je vast ook leuk