Close article

Gilles van Wees – Muzikant, producer en dj

Acts krijgen door EKKO de kans om fans op te bouwen en hierna door te stromen naar grotere zalen en festivals in Nederland. EKKO is een essentiële plek om als band of dj de eerste stap te zetten in een professionele setting.

Tijdens de coronaperiode had EKKO een dj-cursus georganiseerd waar ik voor was toegelaten, hierbij heb ik een goede basis gekregen als dj. Tijdens de cursus werd ik gecoacht en kreeg ik tijd om zelfstandig in de lege zaal te oefenen met draaien en ging ik sets maken. Hierdoor had ik de nodige ervaring opgedaan en ben ik na de cursus gaan draaien bij Diep In De Groef. Tijdens deze avonden kon ik experimenteren met verschillende genres waardoor ik mijn sound heb gevonden en comfortabel ben geworden met het draaien voor publiek.

Doordat EKKO mij de kans heeft gegeven om de cursus te volgen en ik hierdoor bij Diep In De Groef ben gaan draaien ben ik daarna voor meerdere feestjes gevraagd. En nog steeds draai ik elke maand bij Diep In De Groef, waardoor ik als dj continu bezig blijf en mezelf ontwikkel. Ook voor mijn band Banji hebben wij onze eerste uitverkochte clubshow in EKKO gedaan, waarna veel festivals en andere clubshows volgden. En dit geldt voor veel bands uit NL en tourende internationale acts. Acts krijgen door EKKO de kans om fans op te bouwen en hierna door te stromen naar grotere zalen en festivals in Nederland. EKKO is een essentiële plek om als band of dj de eerste stap te zetten in een professionele setting.