Close article

Joshka Landsheer – DJ en marketeer Paradiso

Net als Minka begon mijn dj-carrière in EKKO met de DJ Course. Een mooi moment dat daarop volgde was Freaky Dancing x U? in de Nijverheid: het was de eerste keer dat ik een langere set in mijn eentje draaide, waarbij achteraf bleek dat veel mensen het hadden gezien, wat weer wat leuke boekingen opleverde.

EKKO is een plek die ruimte biedt aan opkomende artiesten en collectieven om zichzelf te ontwikkelen. Niet alleen door ze in de zaal te boeken, maar ook door bijvoorbeeld kunst te exposeren in het café en dingen als de DJ Course te organiseren. Daarnaast vind ik EKKO een hele speelse uitstraling hebben, er is veel mogelijk en dat zie je ook terug in de communicatie en campagnes.

EKKO heeft een aanzienlijke rol gespeeld in het ontwikkelen van mijn muzieksmaak én mijn netwerk in de (Utrechtse) muziekindustrie. En dat wens ik ook nieuwe studenten/inwoners van Utrecht toe.