Close article

Minka de Regt – DJ en onderzoeksmaster student gender studies

Mijn dj-carrière is letterlijk in EKKO begonnen met de dj-cursus in 2021, waarin Joshka en ik werden klaargestoomd voor het Utrechtse nachtleven (post-pandemie) door Nuno dos Santos. Inmiddels zijn we allemaal erg goed bevriend en klikte het muzikaal en persoonlijk zo goed met Joshka dat we als dj-duo verder zijn gegaan. Inmiddels hebben we samen in EKKO, BASIS, TivoliVredenburg, NAR café der kunsten en ACU gedraaid. En dat terwijl we elkaar voor de cursus begon nog nooit ontmoet hadden.

EKKO heeft in mijn dj-carrière dus niet alleen een praktische rol gespeeld, maar heeft mij ook een professioneel en sociaal netwerk geboden waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben. EKKO was voor mij super belangrijk in het ontwikkelen van mijn identiteit, interesses en (to be honest ook mijn flirt-skills). Van No Hits No Glory tot de Discotheek tot Le Guess Who, mijn muzikale interesses zijn misschien veranderd, maar de plek heb ik altijd met dezelfde frequentie en plezier bezocht. En ik weet dat dit voor veel anderen net zo geldt!