Toegankelijkheid

If you wish to see this info in English: please click here

EKKO is een plek voor iedereen. Helaas heeft ons pand een aantal beperkingen en is daardoor niet voor iedereen even toegankelijk. Mocht je vragen hebben over de informatie of heb je andere vragen, tips of verzoeken; stuur dan een mail naar Rik de Graaf via rik@ekko.nl. Doe dit uiterlijk 3 dagen voor je eventuele bezoek aan EKKO, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we je een antwoord kunnen geven. Bezoekt u een concert van EKKO op locatie? Stuur dan een email zodat we u de mogelijkheden van deze locatie kunnen geven.

Toegankelijkheid

Ons podium heeft een aantal beperkingen voor mensen in een rolstoel. We hebben geen invalidentoilet of ander toilet wat goed toegankelijk is in een rolstoel. Daarnaast is onze drempel bij de voordeur, en zijn ook onze barren zonder assistentie niet rolstoelvriendelijk. Wel hebben we hiervoor rijplaten beschikbaar die onze medewerkers graag klaarzetten. Het opbergen van jassen en tassen in de lockerruimte op de eerste verdieping is ook niet mogelijk, maar ook deze taak zullen onze medewerkers graag op zich nemen.

De zaal is eenmaal binnen goed te bereiken vanwege de gelijkvloerse ligging en de harde ondergrond. Onze smalste doorgang richting de zaal is 0,7 meter, of voor rolstoelen met een kleine draaicirkel (de meeste duw- en handbewogen rolstoelen) 0,85 meter.

Kan je niet het hele concert staan of wil je een getrainde hulphond meenemen? Stuur dan een mailtje naar rik@ekko.nl.

Bereikbaarheid

EKKO ligt in het midden van Utrecht en is daarmee goed bereikbaar met het OV of met eigen vervoer.

Parkeren

Rondom EKKO is er betaald parkeren (Zone A2) en dichtbij is parkeergarage Paardenveld gevestigd. Kijk voor meer informatie over parkeren op  https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/ of voor informatie over de parkeergarage op http://www.paardenveld.nl/

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Bushalte Oudenoord (Bussen 3, 6, 7 en 27) en Bushalte Adelaarstraat (Bus 1). Kijk voor de meest up to date informatie op http://www.9292ov.nl

Taxi

Taxi’s kunnen bij EKKO recht voor de deur stoppen zodat u direct naar binnen kunt. Geef als bezoekadres ons vaste adres door: Bemuurde Weerd Westzijde 3 in Utrecht.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: