Home

Word donateur

EKKO is een springplank voor liveacts, dj’s, organisatoren, licht- en geluidstechnici, stagemanagers, programmeurs en marketeers die je later terug ziet bij grote podia, clubs en festivals in Utrecht en de rest van Nederland. We zijn niet alleen een belangrijke schakel in de Utrechtse en Nederlandse keten van talentontwikkeling op het podium, maar vormen ook achter de schermen een voedingsbodem voor nieuw talent.

Door ons te steunen help je EKKO weerbaarder te worden in een snel veranderende omgeving. Zo draag je bij aan het voortbestaan van EKKO als eigenzinnig podium en inspirerende leeromgeving waar je thuiskomt én verrast wordt.

Geef geld, krijg niets

Als je EKKO steunt, zorg je ervoor dat wij onze bijzondere en nodige functie in de keten van podia en clubs kunnen blijven vervullen. Omdat alle donaties welkom zijn, kun je kiezen uit twee opties: steun ons met een eenmalige bijdrage of kies ervoor om een vast bedrag per jaar te geven.

Geef eenmalig
Wil je ons eenmalig steunen? Help ons door een bedrag naar keuze te geven via deze link.

Geef een vaste bijdrage
Wil je ons steunen voor een langere periode? Sluit je aan bij onze vaste donateursclub en schenk maandelijks of periodiek. Als onderdeel van dit gezelschap word je uitgenodigd voor bijeenkomsten waar we kennis met elkaar kunnen uitwisselen en houden we je op de hoogte met nieuws van achter de schermen.

EKKO, springplank aan de Weerdsluis

Iedere artiest en iedere muziekprofessional, hoe succesvol ook, doorloopt het stadium van kansen krijgen, uitproberen en grenzen opzoeken. De verhalen die je hieronder leest zijn er slechts enkele, van een inmiddels erg groot aantal artiesten en professionals die door de afgelopen bijna 40 jaar heen hun weg in de muzieksector hebben gevonden via ons podium en leeromgeving.