Home

Weerd w/ Mendel (All Night)

Club
Date
Sat 10 Dec 22
Start
23:30
End time
04:00
Location
Age
18+

Een nacht vol warme clubgeluiden, uitdagende sets en experimenten van de beste selectors.

Welkom bij Weerd: hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste selectors. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende house, acid, disco en soulvolle grooves.

 

De vierde editie van Weerd geven we onszelf de hele avond over aan Mendel. De Amsterdammer is een meester van het subtiele. “Less fistbumping, more care, more footwork and more smooching” lezen we in zijn met zorg geschreven biografie. Mendel vond zijn geluid door de zwarte Amerikaanse sounds te bestuderen, in een reis die startte bij hiphop en vervolgens, via een baan bij Waxwell records,  hem bracht bij disco, boogie en house. Zijn sets zijn een reflectie van dit brede spectrum, waarin met smaak en zorg geplukt wordt uit de beste tracks van een tijdsspanne van de afgelopen 50 jaar.  Met een uitstekend gevoel voor de energie van een nacht en de durf om soms gas terug te nemen staat Mendel al jaren hoog op onze shortlist en kijken we enorm uit naar wat hij naar de EKKO gaat brengen.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

You also might like this