Home

Fullscreen met Yung Nnelg

Concert
Datum
do 1 jun 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

De beste en origineelste hiphopvideo's van de laatste jaren.

Sinds meer dan drie jaar host Job de Wit zijn videoclipavond Fullscreen: videoclips op het grote doek in Amsterdam, Rotterdam en doet hij speciale edities op o.a. op het Nederlands Film Festival. Speciaal voor de nieuwe expositie van EKKO: Hiphop & Esthetiek presenteert hij op 1 juni een hiphop-editie van Fullscreen met de beste en origineelste hiphopvideo’s van de laatste jaren.
Speciale gast deze avond is Yung Nnelg, die zich als lid van zowel Smib als Veldentaal maar vooral solo heeft laten zien als één van de creatiefste geesten in de Nederlandse hiphopscene. De rapper uit Amsterdam-Zuidoost bracht eerder dit jaar zijn tweede album Contra uit en komt praten over (het maken van) zijn videoclips, waarvan we er uiteraard ook een aantal vertonen.

Lees verder
EKKO EXPO: Hiphop & Esthetiek

 


Evenement + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het evenement eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je ticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.