Home

A. Johanson

+ Géonne Hartman & Vic Willems

Concert
Datum
vr 31 mei
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bon Iver, Ben Howard, Fleet Foxes, Villagers, Patrick Watson
incl. servicekosten

INTIEME INDIE EN FILMISCHE FOLK VORMEN MEESLEPEND KLANKPALLET VAN UTRECHTSE SONGWRITER

Het klankpallet van de Utrechtse songwriter, componist en producer A. Johanson strekt van intieme folkliedjes en zorgvuldig georkestreerde indie tot meeslepende filmische soundscapes. Met zijn muziek illustreert hij de diepe verbinding tussen natuur, storytelling en zijn perceptie van het leven, waarvoor hij inspiratie vindt bij artiesten als Sufjan Stevens, Bon Iver, Ben Howard en Fleet Foxes, maar ook in de muziek van componisten als Nils Frahm en Ólafur Arnalds. Na zijn in 2022 uitgekomen debuutalbum ‘Who Are We Fooling’, was hij onderdeel van de Popronde-selectie en tourde zo het hele land door. 2024 is het jaar van de release van zijn tweede album ‘A Soundtrack to a Never-ending Story’, waarvan het resultaat in EKKO wordt gepresenteerd.

Support: Géonne Hartman
De Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman creëert intieme, folky indie met een eigenzinnige twist. In 2022 bracht ze haar debuutalbum ‘He Went To The Sea’ uit, die ze destijds in EKKO presenteerde. Ze brengt een hartverwarmend, bitterzoet geluid vol complexe composities en prachtige stemklanken. Afgelopen winter ging ze mee op tournee als voorprogramma van de band Elephant, waarbij ze er in slaagde om met haar liedjes vele Nederlandse popzalen stil te krijgen. Komende 31 mei warmt ze de zaal op voor A. Johanson.

Support: Vic Willems
De Utrechtse singer-songwriter Vic Willems heeft een grote kracht: zachte nummers maken met grote thema’s zonder pathetisch te worden. Vorig jaar verscheen zijn tweede album ‘Wachten Tot Het Fout Gaat’, waarop zijn liedjes opnieuw worden geprezen om hun herkenbaarheid, dichterlijkheid en directheid. Live brengt hij persoonlijke verhalen, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker.

Dit vind je vast ook leuk