Home

Black Sea Dahu

+ Augusta

Concert
Datum
vr 8 sep 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
First Aid Kit, Ben Howard, Ane Brun
Incl. servicekosten

Fraaie, warme indiefolk van zeskoppige band uit Zwitserland

Het uit Zwitserland voortgekomen Black Sea Dahu is de hechte groep rondom singer-songwriter Janine Cathrein. Met het debuutalbum ‘White Creatures’ uit 2018 en de in 2022 uitgekomen opvolger ‘I Am My Mother’, heeft de zeskoppige band zich gevestigd als een favoriet in het genre. Hun muziek karakteriseert zich als indringend persoonlijke en intiem, maar zet tegelijkertijd een warme en welkome sfeer neer voor de luisteraar. Een optreden van de band belooft een fraaie trip voor liefhebbers van indiefolkgrootheden als Big Thief en Ben Howard.

Support: Augusta
Het verfijnde, minimalistische folkgeluid van Augusta is moeilijk te weerstaan. Beïnvloed door een mix van Amerikaanse folk en artiesten als Laura Marling en Joni Mitchell mikt de songwriter op eenvoud in zowel woorden als muziek. Het resulteert in een subtiele wereld van liefdevol geschreven liedjes.

Dit concert is uitverkocht. Tip: voor de show in Rotown op 7 september is er nog een aantal tickets verkrijgbaar.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk