Home

Blatty Blimer: Open Archives

Met o.a. SpaceKees, Mokerjong & Jong Louis

Concert
Datum
do 8 feb
Open
19:30
Aanvang
19:30
Locatie
incl. Servicekosten

BELEEF DE HIPHOPGRONDLEGGERS EN FRISSE JONGE TALENTEN VAN DE UTRECHTSE SCENE

ENTER THE OPEN ARCHIVES!
Eindeloos lange gangen met de meest frisse en retro Utrechtse Alternatieve Boom Bap acts. Ervaar de celebration van Utrechtse Hip Hop grondleggers en jonge talenten die de torch oprapen en die over het podium van EKKO dragen.

Formula C & Crow:
Amersfoort en Utrecht worden verenigd op het podium. Formula C en Crow brengen de oude principes van rapmuziek terug in een nieuw jasje: technische bars, boom bap tot trap ritmes en ruige, enge energie. Met ‘Duistere Wiskunde’ droppen ze testbuisjes en boeken op elke straathoek. Een Amersfoorter en een Utrechter, geboren en getogen en de verbinding blijft sterk.

Reazun:
Reazun kun je kennen als “die Franse rapper” van Kyteman’s Orchestra of gewoon als ‘Benzouah‘ van zijn bos krullen als je hem tegenkwam op de Utrechtse Oudegracht. Hij zag alle Nederlandse zalen en festivals door heel Europa met het orkest, waarna hij solo Nederlandstalige projecten uitbracht met onder andere Navbeats, John Konatty & Clarxkent.

DJ DNA:
DJ DNA a.k.a. DJ Donotask kennen we behalve van Urban Dance Squad, The Kyteman-sessions en zijn samenwerkingen met Defunkt, Kurtis Blow, Jean-Marie Aerts (JMX) en Jack Parow ook als bandlid van meer illustere gezelschappen als Stuurbaard Bakkebaard, bFAKE, het Beuk-orkest en Palinckx.

Mokerjong, Missa & De Biltse Ginger:
Met vlijmscherpe barz op hun unieke boom-bap beats geproduceerd door slodder & Mokerjong weten deze jongens hoe ze de zaal moeten laten springen. De Biltse Ginger, Missa en Mokerjong verenigen hun krachten om een boom bap sound neertezetten die doet denken aan MF Doom, opgezwolle & brockhampton met een old school randje.

Spacekees & Jong Louis:
SpaceKees wijkt af van alles wat je denkt te kennen. Terwijl zijn populaire track ‘Ik Wil Een Meisje’ vol zelfspot zit, komt SpaceKees juist onverbiddelijk op de eerste club banger van Nederland: ‘Wat Wil Je Doen’ van the Partysquad. Naast zijn scherpzinnige, ironische en uitgesproken teksten heeft SpaceKees een uitzonderlijke manier zichzelf te presenteren.

 

Dit vind je vast ook leuk