Home

CHARLOT

+ Hana Fatur

Concert
Datum
do 6 apr 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Voor liefhebbers van
Eefje de Visser, Regina Spektor, AURORA
Incl. servicekosten
Gepresenteerd door
EKKO

Aanstormende Utrechtse zangeres brengt dromerige electropop op Scandinavische leest

Door warme strijkers, synthesizers en haar serene stem te combineren, maakt CHARLOT haar verhalende muziek. Dit muzikale gezelschap vormt zich rondom de aanstormende singer-songwriter Lotte Mulder. Ze haalt haar inspiratie uit de muziek van artiesten als Eefje de Visser, Regina Spektor en AURORA. Haar nummers hebben naast elektronische ook klassieke elementen, waarmee ze haar luisteraars meeneemt in een mysterieuze droomwereld die is geschoeid op Scandinavische leest. In 2022 speelde de singer/songwriter op Grasnapolsky, deed ze mee aan de Popronde, bracht ze haar debuut-EP uit en deed ze supportshows voor Froukje tijdens haar tour. In maart 2023 released ze haar nieuwe EP ‘Under Wishing Stars, die ze samen met haar band, Tessa Rose Jackson (Someone) & Darius Timmer heeft geproduceerd.

Support: Hana Fatur
Hana Fatur is een 21-jarige singer-songwriter uit Slovenië. Haar liedjes, soms in het Sloveens maar meestal in het Engels gezongen, draaien rond thema’s als melancholie, natuur en eenzaamheid, wat zorgt voor gevoelige en tekstgerichte liedjes.

DJ-support: Chirty
Chirty is een in Roemenië geboren en in Rotterdam gevestigde dj, AV-student en evenementenorganisator. Haar spacy minimal-, house- en electro-tracks bevatten percussieve sets, sexy zang en sub-bas.

Expositie: Zena Rae
Zena Rae is een Rotterdamse artiest, dj en derdejaars illustratiestudent. Haar werk varieert van speelse, abstracte schilderijen tot ijverige zelfportretten. Met kwetsbaarheid en humor vieren haar zines het leven met al zijn nuances.

Dit vind je vast ook leuk