Home

Ghettolicious

w/ Tina Turnup + Megan Jane + Jazz Dalia

Club
Datum
za 27 jul
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

Nieuwe clubavond in het middelpunt met rauwe en expressieve sounds zoals Ghettotech, Footwork, Miami Bass, Electro, Jersey, Jungle en meer

Ghettolicious creëert eenheid door het vieren van rauwe, energieke underground sounds met een moderne, vrouwelijke touch. Ghettolicious is meer dan een clubavond. De beweging eert de culturen en genres die ons vandaag de dag laten genieten van elektronische muziek. Aanstekelijke dirty samples op beat skippende kickdrums en rauwe 808’s laten je de underground scene van de 90’s herbeleven. Tina TurnUp, Megan Jane en Jazz Dalia nemen je mee terug in het hart van ghettotech en laten de grenzen tussen rap en elektronische muziek vervagen. 

Tina TurnUp

Tina TurnUp begon haar DJ-carrière als Jill-Ann. Naarmate de jaren verstreken, evolueerde Jill-Ann’s sound en omarmde ze de hartveroverende beats van Ghettotech, Hardgroove, Techno en Hardtechno. Deze transformatie bracht een nieuwe identiteit en een nieuwe energie voort. En zo werd haar alias Tina TurnUp geboren. Tina’s sets staan bekend om hun meedogenloze intensiteit. Haar vermogen om de menigte te commanderen, lichamen te laten bewegen en dansvloeren in vuur en vlam te zetten is niets minder dan buitengewoon. Ze zorgt ervoor dat je kittycat gaat zweten. Houd haar komende optredens in de gaten en maak je klaar om mee te feesten, want met Tina TurnUp is het altijd tijd voor “Turn the F Up!”.

Megan Jane

De getalenteerde en multidisciplinaire kunstenares Megan Jane uit Utrecht is een duizendpoot. Naast haar oog voor fotografie is ze in de wereld van Electro ook bekend als professioneel danseres. Door haar grote passie voor muziek onderscheidt ze zich in haar gevoel voor aanstekelijke bassen binnen Ghettotech, Drum ’n Bass, Techno en meer. Eén ding is zeker: Megan Jane en Ghettolicious was als liefde op het eerste gezicht.  

Jazz Dalia

Een van de oprichtsters van Ghettolicious ‘Jazz Dalia’ zet de laatste tijd de daken in vuur en vlam. Dit aanstormende talent uit Utrecht leeft zich momenteel uit binnen de sounds van Ghettotech, (UK) Garage, Baile Funk, Jungle en Electro House. Maar wees niet verbaasd als je midden in haar set een Grime-nummer hoort. Ze groeide op met Soul, Rap en R&B terwijl ze Chopin speelde tijdens haar pianolessen, en nu mengt ze dit alles met aanstekelijke bas en percussies die haar vaak terugbrengen naar haar Surinaamse afkomst. Je hebt haar misschien al kunnen checken op verschillende evenementen zoals Paaspop of Kabul á Gogo, maar voor haar voelt Ghettolicious altijd als een thuiswedstrijd.

Dit vind je vast ook leuk