Home

CIVIC

+ BOWL

Concert
Datum
vr 19 mei 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Chats, Viagra Boys, Amyl & The Sniffers
Incl. servicekosten

Australische proto-punk met oneindige energie

Het vijfkoppige CIVIC uit Melbourne brengt de roekeloze intensiteit van proto-punk naar ACU. Met als motto “Do good rock and roll and not to stuff about with it” mag deze band in dezelfde adem genoemd worden als landgenoten The Chats en Amyl & The Sniffers.

Een kruisbestuiving tussen eighties glamrock en de muziek van Australische grootheden uit de punkscene, gebracht op een vernieuwende manier met de opwindende energie van overvol pub-optreden. Ze brachten eerder muziek uit op het label van King Gizzard-drummer Eric Moore, maar brachten in 2023 het album ‘Taken by Force’ uit via hun nieuwe label Cooking Vinyl Australia.

Support: BOWL
De vijfkoppige band BOWL brengt een frisse sfeer die het postpunkgenre maar al te graag wil verwelkomen. Met atonale, desoriënterende gitaarriffs, kritische teksten en een strakke ritmesectie. Met hun nummers behandelen ze thema’s als moderne masculiniteit en bevragen ze bijvoorbeeld hedendaagse religieuze kwesties. Na het winnen van de bandcompetitie Clash of the Titans dit jaar, is dit gezelschap klaar om zalen door heel Nederland plat te spelen.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows.

Dit vind je vast ook leuk