Home

Club EKKO

w/ Bastienne + Audt98

Club
Datum
za 10 jun 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Electro, rave, techno
Incl. servicekosten

EEN INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Deze avond met veelzijdige en vooruitstrevende sets.

Bastienne
Gedreven door een hartstochtelijke liefde voor de dansvloer en de mensen erop, wil Bastienne haar publiek een ervaring van extase en eenheid bezorgen. De basis van de stijl van Bastienne is harde maar groovy techno en house, maar haar aanbod beperkt zich daar niet toe. Ze mixt regelmatig breakbeat, electro, jungle, hardcore, trance of zelfs oude R&B- tracks in haar sets om een veelzijdig en dynamisch optreden neer te zetten.

audt 98
audt 98 staat naast producties bekend om zijn eclectische dj-sets die over meerdere genres vloeien, maar hun basis vinden in electro en techno. Hij draaide onder andere bij HÖR Berlin, DGTL, United Identities en De School en bracht als producer zijn debuut-EP op Discos Antónicus . Verwacht gruizige en vooruitstrevende sets in een serene atmosfeer wanneer nodig.

 

Poster van Rosa, stagiaire vormgeving

Rosa: "Een artwork maken voor een avond als deze was nieuw voor mij, maar na het luisteren van de sets van Audt98 en Bastienne was ik al snel geïnspireerd. De electro en (groovy) techno sets kon ik goed waarderen en ik ben benieuwd welke verfijnde geluiden ze mee zullen brengen naar EKKO. Al met al, beide artiesten hebben een uniek geluid. Zeker de moeite waard om te komen beluisteren deze Club EKKO!"

Dit vind je vast ook leuk