Home

Club EKKO

w/ Coco Maria & Wes

Club
Datum
za 6 mei 23
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

EEN INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Deze avond met warme sounds en psychedelische hints.

Coco María, geboren in Mexico, groeide op omringd door het geluid van muziek en ontwikkelde snel niet alleen een liefde voor het luisteren naar de geluiden uit haar kindertijd, maar ook voor het delen ervan. Haar voorliefde voor levendige muziek bracht Coco ertoe om afro-latin te ontdekken; ritmes uit Zuid- en Midden-Amerika, Brazilië, het Caribisch gebied en daarbuiten. Tegenwoordig is haar selectie een mix van vrolijke en obscure juwelen zoals ze ook al liet zien tijdens een legendarisch optreden in EKKO bij Le Guess Who?.

Als dj, is de Utrechtse Wes altijd op zoek naar nieuwe sounds. Binnen het Utrechtse nachtleven is hij zeker geen onbekende. Hij is niet alleen een van de drijvende krachten achter de Utrechtse clubavond Weerd, Wes speelt ook een rol bij het online radiostation Stranded FM, en presenteert zijn eigen tweemaandelijkse show Mitureba. Met een passie voor geschiedenis is hij altijd op zoek naar de verhalen achter de muziek die hij draait, wat kan variëren van Braziliaanse gangsterrap tot Kaapverdische funaná tot gruizige Chicago house. Verwacht een warme show met een eclectische mix van geluiden die hem inspireren, waar en wanneer dan ook.

Dit vind je vast ook leuk