Home

Club EKKO

w/ Evi & Jager

Club
Datum
za 12 aug 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Breaks, Electro, Techno, Ghetto-Tech, Progressive House
Incl. servicekosten

EEN INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

CLUB EKKO: De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Voor deze editie brengen twee lokale up-and-coming dj’s Evi en Jager hun verrassende clubgeluiden naar EKKO. Beide talenten staan garant voor een avond vol breakbeats, electro en harde houseplaten. Daarnaast zijn ze niet vies van enkele gruizige bouncy ghetto-tech tunes. 

EVI
Evi kun je kennen van haar radioshows bij Birdcage, als helft van dynamisch duo Rapid Transit en als een van de organisatoren achter Het Complot. Tijdens Birdcage Paradise afgelopen april transformeerde zij EKKO al tot een warm dansparadijs. Met haar uitgebreide selectie aan stijlen en platen zal Evi wederom zorgen voor een wervelwind aan bangers.

JAGER
Binnen de lokale dance scene begint Jager een aardige naam voor zichzelf te maken. Als een van de vaste gezichten bij Utrechts muziekcollectief Corner Shop laat hij zijn energieke sets klinken bij onder andere Open Source Radio, Best Kept Secret en de NAR. Met zijn vliegensvlugge vingers aan de knoppen en veelzijdige track selectie krijgt Jager je geheid aan het dansen.

Dit vind je vast ook leuk