Home

Club EKKO

w/ Lucky Done Gone & Stopendor

Club
Datum
za 22 apr 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

EEN INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Club EKKO invites Lucky Done Gone & Stopendor.

Lucky Done Gone
Mensen die Lucky Done Gone hebben zien spelen, weten dat het niet alleen zijn sets zijn die besmettelijk zijn, maar het is de hele sfeer van de vriendelijke artiest die aanslaat. Met een mix van dromerige house, 90’s techno, leftfield sounds en trance invloeden is Lucky Gone Done altijd gericht op de menigte voor hem, om zeker te zijn dat iedereen net zoveel geniet van de muziek als hijzelf. De afgelopen jaren speelde Lucky Done Gone in verschillende clubs en festivals zoals: Sziget Festival, DGTL, In to the Woods, Straf_Werk, De Marktkantine en Basis om er maar een paar te noemen. Op zaterdag 22 april zal hij ongetwijfeld ook EKKO op zijn kop zetten.

Stopendor
Stopendor is een utrechtse producer/dj met een passie voor trance en progressieve sounds. Hij wordt geïnspireerd door rave met donkere en levendige baslijnen. Elke zondag brengt hij een Wanderers-episode uit en elke maand een nieuwe Dronedrum mix.

Dit vind je vast ook leuk