Home

Club EKKO

w/ Millos Kaiser & DJ Pyraña

Club
Datum
za 9 sep 23
Open
23:00
Aanvang
23:00
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Soulful House, Braziliaanse Boogie, MBP, Funk
Incl. servicekosten

EEN INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

CLUB EKKO: De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Deze editie bijten de Braziliaanse Millos Kaiser en de Utrechtse DJ Pyraña de spits van het najaar af met kleurrijke sets vol excentrieke ritmes en Zuid-Amerikaanse geluiden. Een selectie aan Samba, MPB en House laten je deze Club EKKO wanen in de sferen van tropische nazomeravonden.

Millos Kaiser
De Braziliaanse producer Millos Kaiser heeft de afgelopen jaren zichzelf bewezen als een van de meest veelbewogen selectors die er is. Zijn liefde voor de rijke en diverse muziek van zijn geboorteland Brazilië staat centraal en stroomt door in alles wat hij doet. In zijn sets vermengt hij Braziliaanse straatsoul met obscure Bahiaanse geluiden en 80’s synthesizers, waarbij vaak zijn eigen bewerkingen te horen zijn. Zijn Braziliaanse spirit bracht hij eerder al naar Europese festivals als Dekmantel en Nuits Soneres en vers vanuit Soulfull Sessions komt hij in september naar Utrecht waar nu EKKO aan de beurt is voor zijn hoogwaardige bezoek.

DJ Pyraña
Ellayne Grossmann, beter bekend als DJ Pyraña, draait inmiddels al een tijdje mee in het Utrechtse nachtcircuit; met nachten in Café Hart en Klein Berlijn tot Stranded FM-shows en haar Birdcage residentie, is het nu tijd om haar gezicht in EKKO te tonen. Met een focus op Electrocumbia en Latin brengt ze een frisse en krachtige set die je flink opwarmt voor haar opvolger van de avond.

Dit vind je vast ook leuk