Home

Don’t Mind The Gap

W/ RETROMIGRATION & DEY.REY

Club
Datum
za 9 mrt
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:30
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

NIEUWE CLUBNACHT SLAAT DE BRUG TUSSEN UK GARAGE, HOUSE, HIP-HOP EN MEER

Een ode aan de energie en breedte van de moderne sounds uit de UK – clubavond DON’T MIND THE GAP wil een frisse wind brengen. Een nacht die barst van de energie, genre-crossovers en lange sets die selectors in staat stellen zich van hun meest veelzijdige kant te tonen en het experiment op te zoeken. Van soulful UKG en housy sounds met zwoele R&B-vocalen, tot knalharde UK bass, Grime en jungle, DON’T MIND THE GAP slaat de brug, met deze derde editie Retromigration en Dey.Rey aan het roer.

Retromigration is in de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal een begrip geworden. Een DJ met een brede range, die zowel op soulful-house boekingen in Doka past, als op het Passion DEEZ & Friends knalfestijn afgelopen ADE. De producer en DJ haalt zijn inspiratie uit hiphop, jazz, soul en funk en brengt op hoog tempo tracks uit die een smeltkroes van culturele invloeden zijn, altijd met een eigen unieke stempel. Hij overstijgt genres en neemt luisteraars mee op een sonische rollercoaster die zijn eigen artistieke evolutie en zijn Nigeriaanse en Ghanese roots weerspiegelt. Het is een fusie van geluiden die de diepgewortelde achtergrond en muzikale opvoeding van de artiest vangt. En daarnaast gewoon hartstikke dansbaar. En met maarliefst 3 uur de tijd zijn wij enorm benieuwd naar welke kanten van Retromigration we te zien krijgen. Van soulful vibes tot club-krakers, Retromigration is that dude. 

Het slotakkoord van de avond, Dey.Rey, is langzaam maar zeker berucht aan het worden in Utrecht. De knaldrang is hoog, net zoals het BPM. Jungle, DNB en veel andere ongein vliegt je om de oren, gepaard met een speelse vocaal hier en daar. Mensen laten springen lijkt op instagram haar specialiteit te zijn en wij zijn zelf ook niet grondgebonden gebleven. Ze brak De Helling af met een set die wij als “speels knallen” in de beste zin van het woord beschreven. En na haar set bij Queer in Wonderland  in EKKO verzocht het personeel ons deze dame snel weer even terug te halen. Alsjeblieft jongens. 9 maart is het zover.

Dit vind je vast ook leuk