Home

Family Fuzz Fest

met Wasted Youth Club e.a.

Concert
Datum
za 30 sep 23
Open
17:00
Aanvang
17:30
Eindtijd
22:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Black Lips, IDLES, Ty Segall, Parquet Courts
Incl. servicekosten
Gepresenteerd door
Wasted Youth Club

Garagerockband Wasted Youth Club viert ep-release met een avond vol aanstormende bands

Ter ere van de release van de EP ‘Family Weekend’ brengt de Arnhemse band Wasted Youth Club maar liefst zes aanstormende bands samen onder de noemer Family Fuzz Fest. Met elk van de bands heeft Wasted Youth Club in drie dagen een nummer geschreven en opgenomen. Tijdens dit minifestival in EKKO spelen al deze acts een korte eigen set en uiteraard het nummer dat ze samen met Wasted Youth Club hebben gemaakt. Van noisepunk tot indierock en weer terug naar garage; je aanschouwt deze avond shows van Bongloard, Knife Massage, Rats and Daggers, Shaemless, The Desmonds, The Super Soakers en Wasted Youth Club als onvermijdelijke hekkensluiter.

Bongloard
Gedreven door een tergend oergevoel van totale wanhoop smelt dit Tilburgse trio vlijmscherpe noisepunk en garagerock samen tot een nucleaire explosie van geluid.

Knife Massage
Het viertal garageschurken van Knife Massage uit hun rebelsheid in een lo-fi gitaargevecht wat resulteert in een vuige en ongecompliceerde combinatie van punk en rock.

Rats and Daggers
Voor eeuwig op zoek naar de flinterdunne lijn tussen heavy en punk biedt dit Utrechtse powertrio met hun expressieve en bodemloze energie een vluchtige ontsnapping voor iedere ziel.

Shaemless
Geïnspireerd door bands als The Stooges en The Birthday Party creëert dit dynamische kwartet, met hun mengelmoes van ruwe postpunk en garage, intense en in zweet doorweekte shows.

The Desmonds
Rechtstreeks uit de aardbevings-hoofdstad van Nederland laat deze rauwe en losgeslagen band met schaamteloze, luidruchtige en doordringende garagepunk iedere zaal trillen.

The Super Soakers
Deze hechte indierockband, waarbij ieder lid even inwisselbaar als onmisbaar is, springt samen als vijftal met gestrekt been in een wirwar van begeesterde teksten en eigenzinnige refreinen.

Wasted Youth Club
Tijdens hun optredens breekt deze party garage band, gevoed door zweet, bier en quarter-life crisis ontsnappingsdrang, dwars door de scheidingslijn tussen band en publiek.

Trek? De all-in vegan snackbar Last Vegas verzorgt deze avond eten, te bestellen bij de keuken. Dit staat er op het menu:
– Loaded fries – Frietje Rendang
– Loaded fries – Truffle Temptation
– Bitterballen

Dit vind je vast ook leuk