Home

FIK IN DE EKKO

w/ Nelcon, Zeldzame, Zeevlinder e.a.

Concert
Datum
do 11 mei 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Gotu Jim, Abel, Faberyayo
Incl. servicekosten
Gepresenteerd door
Burning Fik

Label van Pepijn Lanen en Abel cureert avond vol vlambare hiphop

Het label Burning Fik van Pepijn Lanen en Abel komt EKKO in brand steken, bij wijze van spreken dan. Hierbij ontvangt EKKO de vier potentiële pyromanen Nelcon, Zeldzame, Zeevlinder en Jan Koster.

Rapper Nelcon is geen onbekende in Utrecht. Onlangs bracht hij zijn album ‘H.I.G.W.I.M.’ uit via label Burning Fik, vol met frisse bangers. Zijn geluid kun je omschrijven als intens maar warm, uniek en experimenteel. Een onorthodoxe flow en aanstekelijke energie, en live is hij nóg beter.

Zeldzame maakt graag energieke muziek en gebruikt daarbij humor maar ook frustraties in zijn dagelijkse leven. Een mengelmoes van verschillende aspecten in zijn persoonlijkheid samengeperst tot een ongekende stijl. Hij is al op jonge leeftijd met muziek begonnen en heeft alle vertrouwen dat hij samen met zijn label Burning Fik zijn visie kan verwerkelijken.

Zeevlinder leeft met de mentaliteit zich te laten verleiden door het leven en dat publiekelijk te delen. Ze is voornamelijk een solo producer/songwriter en komt verder om te connecten met het publiek.

Jan Koster is op zijn zolderkamer in Amsterdam in aanraking gekomen met draaien. Zijn sound bestaat uit hiphop/trap met een hoog-energieke mix van edits die genre buigend zijn. Verder houdt Jan Koster zich bezig als onderdeel van STOO met het programmeren van events en het scouten van nieuw dj-talent uit Amsterdam.

Tip van Yosepha

"De nieuwe sound, love to hear it. Fik in Ekko, I’m there! Eindelijk een vorm van representatie van een sound en genre die ik niet eens kan uitleggen, vind je hiphop leuk met een verfrissende draai? Kom het dan zeker even checken (plus is het ook een stukje Utrechtse liefde :)) Wees ready voor een vibe die je hier niet snel tegen komt en laat je zien x <3"

Dit vind je vast ook leuk