Home

Het Complot

w/ Alex Ranzino, Jannah & Hauptgast

Club
Datum
za 14 okt 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:30
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Electro, Techno, Breaks
Incl. servicekosten

Een zorgvuldig samengestelde avond vol cutting-edge electro, techno en breakbeat

Op 14 oktober is Het Complot terug in EKKO. Een clubnacht met het doel een open omgeving te creëren voor gelijkgestemden met een passie voor kwalitatieve elektronische muziek. De missie is het bieden van een toegankelijk evenement dat draait om de ultieme audiovisuele ervaring, met deze editie ook weer een sterke line up:

Als eerste: Alex Ranzino. Alex is zeker geen nieuwkomer in deze scene. Met vele dynamische sets gespeeld in De School, Bret en Intercell, brengt Alex een unieke stijl achter de draaitafels die je van de eerste tot de laatste track zal boeien. Maak je klaar voor een sonische aanval van jaren 90 techno en electro. Alex’s sets zijn net zo krachtig als zijn producties, met releases op labels als Revenge Techniques en Paling Trax. Bereid je voor op uptempo techno grooves, door acid doordrenkte 909-tracks  en het volledige spectrum van Chicago house.

Daarna is het de beurt aan Jannah. Jannah is goed bekend in Utrecht met vele optredens op radiostation Stranded FM. Afkomstig uit Rotterdam en onderdeel van Clone Records, houdt ze het West Coast-geluid in Nederland levend. Haar eclectische sets mengen diepe electrobaslijnen met progressieve breaks. Jannah verleidt je graag met mysterieuze afwijkingen van het gebruikelijke clubgeluid, waarbij ze haar uitgebreide muzikale kennis toont.

Om de line-up compleet te maken, treedt Het Complot resident Hauptgast aan. Utrecht’s geadopteerde zoon is aan de weg aan het timmeren met regelmatige optredens in lokale venues en radiostations. Finn wordt gedreven door een diepe passie voor elektronische muziek, wat hem een excentrieke selector achter de draaitafels maakt. Als producer zoekt Finn naar het vreemde en het griezelige en presenteert hij zijn drummachine-gedreven geluid op meerdere EP’s. Verwacht onverschrokken clubbeats in het straatje van artiesten als Delroy Edwards, I-F, en Andreas Gehm.

Het Complot staat voor inclusiviteit en diversiteit. Onze dansvloer is een veilige haven waar homofobie, transfobie, racisme, seksisme en discriminatie geen plaats hebben. Als je je ooit ongemakkelijk of onveilig voelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team of het personeel van EKKO. Jouw welzijn heeft onze hoogste prioriteit en we zullen alle informatie vertrouwelijk behandelen. Vergeet niet je gehoor te beschermen met oordopjes.

See you on the dancefloor!

Dit vind je vast ook leuk