Home

INTRO by Platform1

+ W/ Rozaly + DJ LELE + Kim V + DJ UNK

Club
Datum
za 13 jul
Aanvang
23:00
Eindtijd
05:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Bubbling, Caribbean Club Music
incl. servicekosten

clubnacht als ode aan het cultureel rijke geluid van Bubbling

Platform1 komt naar Utrecht met INTRO, een clubnacht als ode aan het cultureel rijke geluid van Bubbling, de dynamische fusie tussen het Caribisch gebied en Nederland. Bubbling is een samenkomst van de ritmes van reggae, dancehall en elektronische beats dat clubs sinds haar ontstaan doet schudden en zweten. Deze avond zullen Rozaly, DJ LELE, Kim V en DJ UNK de sound op haar best presenteren.

De Curaçaose Rozaly streeft ernaar de grenzen en stigma’s rondom Caribische geluiden te doorbreken, in zijn sets laat Rozaly het culturele erfgoed en de vergeten tradities van het Caribisch gebied doorschemeren. Na optredens bij Dekmantel, Nyege Nyege, De School en Garage Noord is het nu tijd om de echte sfeer van de Cariben naar EKKO te brengen.

Afkomstig van het bruisende eiland Curaçao brengt DJ LELE de soulvolle geluiden van het Caribisch gebied tot leven op de dansvloer. Met zijn diepgewortelde liefde voor de rijke cultuur van zijn thuisland, zijn DJ LELE’s sets een oprecht eerbetoon aan Curaçao. Door zijn opzwepende beats nodigt hij luisteraars uit op een reis vol warmte, liefde en de onweerstaanbare groove van het Caribisch gebied.

Kim V brengt het geluid van het Caribisch gebied naar je toe. In haar sets speelt ze graag een mix van muziek waarmee ze is opgegroeid en de hedendaagse hits, waarmee ze mensen in een feel-good-mood brengt. Na optredens bij Lowlands, Notting Hill Carnival en Rotterdam Carnival is ze klaar om EKKO eens goed te laten schudden en zweten.

DJ UNK aka Tommy T, is een echte muziekliefhebber die zijn geluid ontwikkelde door hiphop op vinyl te verzamelen en te duiken in de samples die op hiphopplaten werden gebruikt. Van jongs af aan ontdekte hij de kunst van het diggen en laat hij geen enkel genre onverkend. Van Cumbia tot Bubbling, Hindi tot Jungle, je noemt het en het zit in zijn tas, waarbij hij zowel het bekende als het onbekende door de speakers laat knallen.

Dit vind je vast ook leuk