Home

Isbells

+ Bas Beenackers

Concert
Datum
do 14 dec 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Bon Iver, Ben Howard, Fleet Foxes
Incl. servicekosten

introspectieve, melancholische indiefolk met groots bereik

Na meegedraaid te hebben in diverse rockbands, ontstond bij de Belg Gaëtan Vandewoude het idee voor Isbells. Met dit project gooide hij het over een meer introspectieve en intieme boeg; het resulteerde in talloze breekbare folksongs uit de gewichtsklasse Nick Drake en Bon Iver. Relaties, dagdromen en menselijke tekortkomingen werden de rode draad in zijn muziek, ondersteund door fragiele kopstem, akoestische gitaar en delicaat slagwerk. In het thuisland kampeerden zijn eerste bitterzoete albums wekenlang in de ether en oversteeg het succes van singles als ‘Reunite’ en ‘Elation’ de landsgrenzen. Nu Vandewoude miljoenen streams wereldwijd heeft verzameld, verschijnt op 22 september 2023 het gloednieuwe album ‘Basegemiti’.

Support: Bas Beenackers
De liedjes van Bas Beenackers weten altijd te betoveren met sereniteit en liedjes over liefde, troost en verlangen. Met zijn akoestische EP ‘Man’ zette de songwriter zijn eerste grote stap als soloartiest en wil hij de harten van liefhebbers van indie, americana en folk van over de hele wereld veroveren.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk