Home

Jazzalike & Hillsback Brassband

+ Ghost Woman

Concert
Datum
za 1 okt 22
Open
19:30
Aanvang
20:00
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Destroyer, Wand, Cloud Nothings
Gepresenteerd door
EKKO & De Brakke Grond

Een Utrechtse muziek-estafette ter gelegenheid van het 900-jarige jubileum van de stad.

Lang wachten wordt beloond: er is eindelijk een nieuwe datum gevonden voor het concert van de Hillsback Brassband & Jazzalike: 3 september 2022.

Dit is de verplaatste show van 12 maart 2020, 21 maart 2021 en 14 januari 2022.

Op 3 september vindt één van de mooiste feestjes van het jaar plaats in EKKO. Hillsback Brassband & Jazzalike slaan de handen eenmalig ineen om de tent volledig af te breken.

Acht Twentse jonge honden die maar één doel hebben; overal waar ze komen de zaal helemaal plat spelen. In Utrecht waren ze te zien als de UITband 2019, waarbij op het hoogtepunt de Ronda alle kanten op ging. Eerder speelden ze op de Zwarte Cross, tourden ze door het buitenland en zijn ze met 60 shows per jaar in de benen klaar om in EKKO de nieuwe set voor 2022 te presenteren!

Hillsback Brassband. Bewapend met keiharde toeters, vlijmscherp slagwerk en oorverdovend percussie hebben ze hun roots uit de Heuvelrug naar de stad getrokken voor een levensmissie: rauwe brass brengen volgens eigen spelregels. De next-level mobiele brassband presenteert deze avond haar EP Entropy met eigen werken, dance, jazz & Franse techno.

Dit vind je vast ook leuk