Home

Klangstof

+ Luna Morgenstern

Concert
Datum
vr 17 mrt 23
Open
19:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Radiohead, Zola Blood, Fyfe
Incl. servicekosten

Meeslepende mix van synthpop, postrock en elektronica door Amsterdams drietal

Het drietal Klangstof leek uit het niets te komen, bestormde als een van de eerste Nederlandse bands zowel Coachella als Bonnaroo en tourde met acts als Jagwar Ma, Miike Snow en The Flaming Lips. Na menig jaarlijst te hebben aangevoerd met debuutalbum ‘Close Eyes To Exit’, dook Klangstof de elektronische diepten in met EP ‘Everest’. Ondertussen is Klangstof aanbeland bij album nummer drie onder de noemer ‘Godspeed to the Freaks’, dat in september 2022 uitkwam. Hierop verkende het trio hun pure kracht als liveband door te experimenteren met rauwe demo’s. Deze experimenten resulteerden in een warme en organische elektronische livesound.

Support: Luna Morgenstern

Avontuurlijke electropop-producties van Amsterdams-Keulse songwriter

De Amsterdams-Keulse Luna Morgenstern combineert avontuurlijke producties met spannende songwriting tot alternatieve popmuziek. Hiermee creëert ze een wereld waar hyperpop vermengt met dance-anthems en waar persoonlijke verhalen doorklinken op de dansvloer.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

Dit vind je vast ook leuk